Eigen-Zinnig-Bloeien

 

Eigen:

Ieder traject is maatwerk. 

We bespreken gezamenlijk wat om aandacht vraagt en wat er "klaar"is als het traject is afgerond.

Het traject is Eigen; van jou of van jullie, zodat hiervoor ook een gedeelde verantwoordelijkheid genomen wordt.. Iedereen weet wat zijn plek en rol is binnen het traject en verbindt zich ermee, omdat het herkenbaar en passend is.

Zinnig:

Het traject is duidelijk in het doel en tussentijds is er regelmatig contact  met de opdrachtgever over de samenwerking en de vorderingen, zodat er tijdig bijgesteld kan worden als dat nodig is.

De werktuin werkt samen met andere professionals die ingezet worden als de opdracht dat vereist. Dit heeft te maken met het afbakenen van grenzen; wat wel en wat niet als het de eigen deskundigheid betreft. En het heeft ook zeker te maken met elkaar versterken.

De kracht van interdisciplinair werken is groot en waar dit zinvol is wordt dit zeker besproken.

Bloeien

Cocreatie is mijn eigen-zinnigheid, het leidt tot bloei. Ik werk zelf heel graag met andere disciplines samen, omdat in de praktijk blijkt dat dit sneller tot inzicht en uitzicht leidt.

In mijn opdrachten betekent dit voorleven hoe interdisciplinair samenwerken tot resultaat leidt..

In trainingen werk ik regelmatig samen met vakgenoten, maar ook musici en bewegingsdeskundigen; totaal andere takken van sport die elkaar steunen en versterken.

Samenwerking met:

Alteo advies en interimmanagement

Viavida relatiecoach

Jacqueline Frasa Psychosomatisch fysiotherapeut

Olga Werner Zangpedagoge