Ik zal me even voorstellen:

 

 

 Als je met mij werkt zul je merken dat het mij niet ontbreekt aan levens-en werkervaring; dit is voor mij ook een randvoorwaarde om dit werk goed te kunnen doen. Zelf met "de poten in de klei" staan is de beste leerschool.

Ik kom oorspronkelijk uit het HR-vak en heb dit zowel in profit als non-profit organisaties mogen uitvoeren. Al vrij snel ontdekte ik dat het gedrag van mijzelf en dat van anderen in organisaties mij behoorlijk boeide. De eigen-zinnig-heid die mensen durven leveren en hoe ze zichzelf daarin kunnen tegenhouden of stimuleren zijn van grote invloed op het resultaat van een organisatie. Directies zijn (zeer begrijpelijk) ongeduldig en willen snel een oplossing; echt de tijd nemen voor elkaar kost immers tijd en dat heeft of durft men niet te nemen.

Ik besloot mij verder te gaan verdiepen in het spanningsveld tussen de verantwoordelijkheid die een directie ervaart en de aansturing en de prestaties van de medewerkers in de organisatie. 

Ik startte daarom 12 jaar geleden met mijn eigen praktijk voor individuen en organisaties en geef steun bij hun ontwikkelvraagstukken. De verbinding tussen de inhoudelijke koers van een organisatie en de eigen-zinnig-heid van mensen is hierin, wat mij betreft, steeds de sleutel. Dit heeft zowel een zakelijke- als een menselijke kwetsbare kant waarbij het persoonlijk leiderschap dient aan te sluiten.

Net als iedereen ben ook ik gevormd door mijn achtergrond en mijn leven. Ik heb mijzelf bijvoorbeeld aangeleerd om heel zelfstandig en onafhankelijk te zijn en dat heeft ook een keerzijde. Ik ervaar tot op de dag van vandaag dat ik nooit uitgeleerd ben om de kracht van mijn kwetsbare kant te ervaren. EN.....dat is wel spannend!

Mijn klanten leren zichzelf te verkennen en te begrijpen, doordat ze zichzelf kunnen plaatsen in de context van hun achtergrond.  Hieruit komt uitzicht op alternatief gedrag en dat is nodig om een volgende stap te durven en kunnen maken die echt bij hun en hun organisatie of werk past.

In mijn aanpak

nemen we even de tijd,

mag je mens zijn

en kijken wat dit betekent in het werk of voor een team/organisatie

en zijn we altijd in verbinding met het zakelijke inhoudelijke doel

Voor welke vraagstukken?

Individueel:

Energieverlies door werk/prive

Loopbaankeuzes

Ontwikkelen persoonlijk leiderschap

Effectiever worden in de functie en of in het team

Organisatievraagstukken:

Begeleiden van een (directie)team bij het realiseren van de gewenste koers

Ontwikkelen van leiderschap in relatie tot de organisatiedoelstellingen

 Mijn opleidingen                                               

Jung Psychologie 

Assesor Profilizer (tool voor het meten van energiebalans en weerbaarheid in relatie tot competenties)

Systemisch werken in organisaties
 
Master NLP
 
Kernkwaliteiten Kernkonsult
 
Human Dynamics
 
HBO Management Economie en Recht
 
HBO Personeel en Arbeid

Geschiedenis RU 

 VWO